پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی

محصولات موجود در دسته سایر موارد

قرص بره موم 

خواص قرص بره موم : افزایش مقاومت ایمنی بدن آنتی بیوتیک قوی طبیعی رفع عفونت و ورم های دهان و حلق و حنجره رفع عفونت های دستگاه گوارش درمان برونشیت رفع التهابات دهان و دندان درمان زخم معده، التهاب کولون، التهاب مثانه و ورم پروستات شیوه مصرف عمومی: روزانه یک تکه یک گرمی (یا یک قرص) را حدود یک دقیقه داخل دهان نگه دارید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن را (مثل آدامس) بجورید و سپس ببلعید.

فیدپک 

کارت هوشمند تغذیه کننده کامل خاک، که تمام نیازهای غذایی گیاه را برطرف میکند و برای تمام گیاهان آپارتمانی مورد استفاده قرار می گیرد

فیدپک بزرگ 14 تایی 

کارت تغذیه کننده خاک برای تغذیه کامل، سالم و راحت گیاهان آپارتمانی و گل های زینتی با استفاده از فناوری زیست پایه

قارچ گانودرما 

گانودرما خواص و کاربرد: مکمل غذایی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن میزان مصرف : یک تا سه گرم قارچ خشک در روز (یک قاشق غذاخوری) نحوه مصرف: 1- جوشاندن یک قاشق غذاخوری پودر و نوشیدن عصاره آن به میزان یک یا دو فنجان در روز 2-اضافه کردن یک قاشق غذاخوری از پودر به همه غذاهای روزانه در حین پخت راهنمای تهیه عصاره گانودرما: روش اول: به میزان لازم، مثلا یک یا دو گرم از پودر را حداقل نیم و حداکثر یک ساعت با حرارت ملایم بجوشانید و سپس درون فلاسک بریزید و طی دو روز، آن را مصرف کنید. میزان آب مهم نبوده و بستگی به مدت زمان جوشاندن و یا میزان مصرف روزانه شما دارد. در زمان جوشاندن می توان به آن آب اضافه کرد.‌ در صورتی که طبع بدن یا طبع معده شما سرد است می توانید در زمان انتقال به فلاسک، مقداری زنجبیل یا دارچین اضافه کرده و یا در زمان‌ مصرف به آن عسل بیفزاید. راه ساده و سریع برای کسانی که زمان آماده کردن روزانه را ندارند: میتوانید مقدار لازم برای ده روز خود را درست و در قالب های یخ در فریزر نگهداری کرده و روزانه یک دهم آن را (یک یا دو قالب) پس ‌از آب شدن یا رقیق کردن با آب گرم مصرف نمایید. پلی ساکارید های دارویی قارچ تا ۱۰۰درجه بالای صفر یعنی جوشاندن و زیر صفر یعنی یخ زدن آسیبی نمی بینند. لذا نگران از دست رفتن خواص ان نباشید. تنها مورد مهم، مصرف آسان و پیوسته ان است. روش دوم: شب قبل از مصرف، مقدار دو گرم از پودر قارچ را به همراه دو لیوان آب جوش داخل فلاسک کوچکی ریخته و آنرا طی روز بعد مصرف نمایید. عوارض جانبی: در صورت استفاده از دوز بالای این قارچ عوارضی چون خشکی دهان، گلو و پوست، خارش در ناحیه بینی، سوزش سر دل بدلیل سردی قارچ، خونریزی بینی و جوش های پوستی گزارش شده است. در این صورت، مصرف آنرا به مدت ده روز تا رفع علائم آلرژی قطع نموده و سپس با دوز نصف و یا کمتر شروع نمایید و به همراه ادویه هایی نظیر زنجبیل دارچین و عسل مصرف نمایید. در صورتی که سن بیمار بیش از 60 سال باشد قبل از استفاده با کارشناسان ما مشورت نمایید. بدلیل رقیق کردن خون، در صورت پیش رو داشتن عمل جراحی، ده روز قبل از آن تاریخ از مصرف این قارچ به دلیل خونریزی در حین عمل خودداری نمایید. در افرادی که از دارو های کاهش فشار و یا رقیق کننده خون استفاده میکنند قبل از مصرف با کارشناس ما مشورت نمایید. نکته مهم در ارتباط با درمان با قارچ های دارویی: تاثیر قارچ ها سریع نبوده و به تدریج طی 3 تا 6 ماه و حتی تا یک سال می باشد.

قارچ شیتاکه 

شیتاکه خواص و کاربرد: مکمل غذایی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن میزان مصرف: پنج تا ده گرم قارچ خشک در روز (یک قاشق غذاخوری پودر) پنجاه تا صد گرم قارچ تازه در روز (دو عدد قارچ متوسط) نحوه مصرف: 1- استفاده از دو عدد قارچ متوسط تازه به روش پخت معمول قارچ خوراکی 2- استفاده از دو عدد قارچ متوسط خشک به روش ری هیدریت (خیساندن)و سپس پختن و مصرف کردن آن 3- جوشاندن یک قاشق غذاخوری پودر به همراه ادویه های مختلف و نوشیدن عصاره آن به میزان یک یا دو فنجان در روز 4-اضافه کردن یک قاشق غذاخوری از پودر به همه غذا های روزانه قبل از پخت. راهنمای ری هیدریت کردن (خیساندن) قارچ خشک شیتاکه: ری هیدریت کردن یعنی آب از دست رفته آن را بازگرداندن. با این کار قارچ خشک شبیه قارچ تازه می شود. برای این کار آبی که در حال جوش است قارچ ها را درون آن بریزید و شعله را خاموش کرده و درب آن را ببندید تا دما بالا بماند و به مدت 20 دقیقه صبر کنید (اگر یک ساعت بماند بهتر است). سپس قارچ ها را در آورده و آب اضافی آن را دور بریزید. با چاقو همانند کاری که با قارچ تازه می کنید آن را به چند قسمت ببرید و در غذاهای مختلف استفاده کنید. عوارض جانبی: در صورت استفاده از دوز بالای این قارچ عوارضی چون سوزش سر دل و یا ناراحتی معده بدلیل سردی قارچ، جوش های پوستی، تهوع و کاهش وزن گزارش شده است. در این صورت مصرف آنرا به مدت ده روز تا رفع علائم آلرژی قطع نموده و سپس با دوز نصف و یا کمتر شروع نمایید و به همراه ادویه هایی نظیر زنجبیل، دارچین، فلفل و عسل مصرف نمایید. از مصرف قارچ خام پرهیز نمایید. در صورتی که سن بیمار بیش از 60 سال باشد قبل از استفاده ، با کارشناسان ما مشورت نمایید. تاثیر قارچ ها سریع نبوده و به تدریج طی 2 ماه تا یک سال می باشد.

فرنجمشک(Calaminta geravolens) / داروئی 

فرنجمشک(Calaminta geravolens) / داروئی

فلفل سیاه نسائیده 

ویژگی فلفل سیاه نسائیده مهوین: کاملا طبیعی و تازه سورت شده و یک دست بدون هیچ مواد افزودنی و ناخالصی خواص درمانی فلفل سیاه نسائیده سرشار از آنتی اکسیدان بهبود جذب مواد مغذی دارای خواص ضدالتهابی مفید در تقویت مغز و حافظه کنترل قند خون کاهش سطح کلسترول خون پیشگیری کننده از سرطان هضم را بهبود می بخشد و از اسهال جلوگیری می کند کاهنده اشتها مسکن کمک به کاهش وزن درمان افسردگی ضد نفخ

غافث(Agrimonia eupatoria) / داروئی 

گیاه‌ دارویی Agrimonia eupatoria ‌(غافث) از گیاهان دارویی چند ساله ‌و مفید از تیره گل‌سرخیان است‌ که ‌در مناطق مختلف کشور پراکندگی دارد. این گیاه در رفع یرقان و درمان بیماری‌های کبد مورد استفاده ‌قرار می‌گرفته است. در مطالعات اخیر خواص ضدویروسی، آنتی‌اکسیدانی، خواص ضدالتهابی و افزایش سوخت و ساز بدن در آن مشخص و تحقیقات بیشتری در ارتباط با بیماری‌ ام اس (MS) روی آن انجام شده است. ‌دمنوش‌ این گیاه دارویی در دفع سنگ‌های صفراوی‌ و درمان اسهال موثر است. تحقیقی به‌منظور بررسی جوانه‌زنی و امکان کشت این گیاه در قالب طرح فاکتوریل و طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که ‌بذور تازه (بلافاصله بعد از برداشت) از قوه ‌نامیه ‌بیشتری‌ بر‌خوردار بودند. بهترین تراکم کشت نیز 4 بوته در مترمربع بود. کشت‌های بهاره، قدرت بقای بهتری داشتند و بتاکاریوفیلن، بالاترین درصد ترکیب‌ها در اسانس‌ برگ و گل این گیاه را تشکیل داد. این ماده به‌طور وسیع برای ‌معطر کردن‌ مواد آرایشی، صابون و مواد بهداشتی کاربرد دارد.

غنچه گل سرخ 

ویژگی غنچه گل سرخ مهوین: غنچه خشک شده گل محمدی درجه یک اعلا کاملا طبیعی و تازه بوی فوق العاده بدون هیچگونه مواد افزودنی و ناخالصی مهمترین خواص: • آرامش اعصاب • تقویت کننده معده • داروی گیاهی مفید و سالم برای دوران بارداری • درمان کننده مشکلات گوارشی • از بین برنده استرس و اضطراب • افزایش متابولیسم • زدودن سموم از بدن • کمک به کاهش وزن • بهبود فعالیت جنسی • غلبه بر علائم هموروئید • منبع آنتی اکسیدان و ضد سرطان

عناب(Ziziphus vulgaris) / داروئی 

عناب آرامش‌بخش و ضد بدخلقی است و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می‌شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می‌کنند. عناب خون را تصفیه و سموم را از بدن دفع می‌کند، سبب روشنی پوست شده و از بروز مشکلات قلبی جلوگیری می‌نماید.[۲] عناب خونساز، ملین و دارای لعاب بسیار است و سینه را نرم می‌نماید.[۴] استفاده از مغز میوه در زخم‌ها و بریدگی‌ها سبب سرعت بخشیدن به بهبود آن‌ها می‌شود.[۲] عناب همچنین دندان‌ها را در برابر پوسیدگی مقاوم می‌سازد.[۵] چای عناب دارای ماده ضدسرطانی ساپونینز است. این چای باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده و تقویت عضلات می‌شود.[۶] از جوشانده برگ عناب برای تسکین گلودرد و از عصاره آن برای درمان آن استفاده می‌شود. به خاطر سپرده شود که عناب باعث ازدیاد ویتامین k در خون می‌شود و خون را سفت می‌کند. پس بهتر است کسانی که غلظت خون بالایی دارند از مصرف آن پرهیز نمایند.[۷] همچنین در طب اسلامی به علت پاکسازی خون باعث از بین رفتن جوش صورت می شود.

عسل مغز 

عسل مغز ترکیبی از عسل طبیعی ، مغز گردو، پسته، بادام و بادام هندی و میوه انجیر و نارگیل می باشد. عسل مغز دارای خواص فراوانی شامل تقویت مغز و اعصاب و حافظه، بهبود میگرن و سر درد و … می باشد. برخی ویژگی های معجون عسل مغز: تقویت عمومی بدن تقویت اسپرم و تخمک رفع ناراحتی های گوارشی ناشی از سردی معده تقویت اعصاب

علف مار یا لگجی یا کِوِرک(Caparis spinosa) / داروئی 

این گیاه دارای مصارف و فوایدی متنوعی از قبیل؛ پایداری بوم شناختی، تنوع زیستی، حفاظت خاک، احیای اراضی، تناسب با کشاورزی کم نهاده، ایجاد فرصت‌های شغلی، فضای سبز، مصرف خوراکی و دارویی و غیره است. بدیهی است توسعه کشت کور در مناطق حاشیه‌ای و مکان‌هایی که کاشت سایر گیاهان زراعی متداول سودبخش نبوده، علاوه بر یک درآمد جانبی برای کشاورزان فقیر، به عنوان راهبردی جهت توسعه کشاورزی بوم شناختی، به ویژه کشاورزی کم نهاده، در سطح زمین‌های آسیب‌پذیر مطرح است. در خصوص استفاده‌های دارویی آن اطلاعات زیادی موجود نیست اما از میوه و گل آن در تهیه مربا و ترشی استفاده می‌شود. در استان فارس از میوه‌های کَبَر بعد از تلخی‌زدایی ترشی تهیه می‌شود. کبر یک جزء جدانشدنی از غذاهای ایتالیایی مخصوصاً غذاهای سیسیلی و جنوب ایتالیا است. از کبر به وفور در انواع سالادها، سالادهای پاستا، پیتزا، خوراک‌های گوشتی و انواع سس‌های پاستا استفاده می‌شود.

فرآورده طبیعی محصول زینوگان 

مواد موثره در هر کپسول: پودر کامل قارچ گانودرما لوسیدوم (رِیشی)، ۲۲۰ میلی گرم؛ عصاره خالص آبی قارچ گانودرما لوسیدوم، ۳۰ میلی گرم. استاندارد شده بر مبنای وجود µg/mg 75 پلی ساکارید تام در هر کپسول. ترکیبات موثره: اندام بارده، میسلیوم و اسپور اين قارچ در مجموع دارای بيش از ۴۰۰ تركيب مختلف از جمله استرول ها، آلکالوئیدها، لاکتون ها، پلي ساكاريدها، نوكلئوتيدها، اسيدهای چرب، تری تِرپن ها، پروتئین ها، مواد معدنی و فیبر می باشد. استروئیدهای قارچ آن را واجد اثرات ضد تصلب شرایین و کاهنده چربی خون کرده است. برای پلی ساکاریدهای قارچ (GL-PSs) به جز اثرات ضد تومور، اثرات ضد التهابی، کاهنده قند خون، ضد زخم و تحریک کننده سیستم ایمنی گزارش شده است. GL-PS/GL-PP (دارای اثرات محافظت کبدی و آنتی اکسیدانی قوی) و F3 (یک گلیکوپروتئین حاوی فوکوز) از دیگر ترکیبات استخراج شده از این قارچ می باشند. سایر ترکیبات: اسیدهای آمینه، ژرمانیوم، اسیدهای چرب (شامل اولئیک اسید)، سیکلو اُکتاسولفور، پیروفسفاتیدیک اسید، سِرِبروزیدها، ترکیبی به نام SKG-3 (ترکیبی با اثر مهار آلفا گلوکوزیداز) و برخی آنزیم ها مانند متالوپروتئاز (آنزیمی با خاصیت ایجاد تاخیر در ایجاد لخته خون) می باشد. مورد مصرف: کمک به حفظ سلامت، طول عمر و شادابی در دوران سالخوردگی مقدار و نحوه مصرف: روزانه دو تا چهار کپسول همراه غذا میل شود. فارماکولوژی و مکانیسم اثر: 1-اثر آنتی اکسیدانی 2-ضد سرطان 3-محافظت از کبد 4-کاهش فشار خون 5-محافظت در برابر اشعه

عسل یونجه ممتاز طبیعی (یک کیلو) 

عسل یونجه ممتاز طبیعی (یک کیلو) سرشار از ویتامین های A, C, E, K و اسید فسفریک می باشد تقویت کننده استخوان و مفید در درمان پوکی استخوان دارای آهن بسیار بالایی است و خون ساز

عسل یونجه ممتاز طبیعی (نیم کیلو) 

عسل یونجه ممتاز طبیعی (نیم کیلو) سرشار از ویتامین های A, C, E, K و اسید فسفریک می باشد تقویت کننده استخوان و مفید در درمان پوکی استخوان دارای آهن بسیار بالایی است و خون ساز

عناب 

دست چین شده از باکیفیت ترین میوه ی باغات خطه خراسان عناب درشت اعلا سرشار از ویتامین C و مواد معدنی است. دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور است و حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است. خواص عناب درشت اعلا: دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی موثر در درمان کم خونی کنترل کننده قند خون مناسب در درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و گلو درد برطرف کننده گرفتگی صدا ، آسم و تنگی نفس اثرات محافظتی در برابر بیماری‌های کبدی کنترل فشار خون بالا ارزش غذایی عناب درشت اعلا : (100 گرم) کالری: 79 پروتئین: 1 گرم چربی: 0 گرم فیبر: 10 گرم کربوهیدرات: 20 گرم ویتامین ث : 77 درصد از ارزش روزانه (DV) پتاسیم: 5 درصد میزان ارزش روزانه

افتخاری دیگر برای شرکت بهبود تجهیز بهین اندیش

 افتتاح اولین نمایشگاه، فروشگاه حرفه‌ای و تخصصی صادرات محصولات داروهای     گیاهی، گیاهان دارویی، فراورده‌های طبیعی و طب سنتی (ایرانی) ساخت ایران