پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی

محصولات موجود در دسته سایر موارد

عسل آویشن وحشی 

عسل آویشن وحشی با توجه به خلوص و غلظت بالای آن، جزء کمیاب ترین عسلهای ایران است که هر چند سال یک بار می توان آن را با این خلوص به دست اورد زیرا پوشش گیاهیِ نادرِ آن (آویشن وحشی) نسبت به شرایط جوی بسیار حساس بوده و به سرعت از بین می رود و معمولاً در مناطق مرتفع و صعب العبور کوهستانی می روید. تفاوت این عسل با عسل آویشن مهوین (که آن هم در نوع خود عالی و منحصر به فرد است) در این است که این عسل در منطقه ای تولید شده است که به جز گل آویشن، تقریباً گل دیگری در دسترس زنبور نبوده و به همین دلیل، بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد این عسل از شهد گل آویشن تهیه شده است و تنها ۵ تا ۱۰ درصد آن از سایر گلها تشکیل شده است؛ به همین دلیل در مقایسه با عسل آویشن، دارای عطر و طعم و خواص قوی تری است. خواص عسل آویشن وحشی: تأثیر قوی در جوان سازی سلول های بدن (ضدپیری) بسیار قوی در رفع مشکلات معده (حتی زخم معده و اثنی عشر) تنظیم کننده عالی چربی خون تقویت بینایی و افزایش نور چشم. روش مصرف درمان جوانسازی وتقویت بینایی: یک لیوان شربت عسل آویشن وحشی مهوین، دوبار در روز: صبح ناشتا و نیم ساعت قبل از خواب شب. روش مصرف درمان مشکلات گوارشی بخصوص زخم های معده و اثنی عشر، و نیز شل بودن دریچه معده (عامل رفلاکس): یک قاشق غذاخوری عسل آویشن وحشی مهوین را روزانه حداقل 3 بار قبل از هر وعده غذا با معده خالی میل نمایید. ضمناً از آنجایی که ساکاروز این عسل زیر ۱% است، بیماران دیابتی نیز می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. بهترین شیوه مصرف عمومی: هر روز صبح ناشتا و نیز نیم ساعت قبل از خواب شب، یک لیوان شربت عسل (یک قاشق غذاخوری عسل در یک لیوان آب ولرم) تهیه کرده و جرعه جرعه (در مدت ۳-۴دقیقه) بنوشید.

عسل بهارنارنج اعلا 

عسل بهارنارنج اعلابا توجه به خلوص و غلظت بالای آن، و نیز منطقه استحصال آن که در مناطق جنوبی ایران واقع شده است و شرایط زنبورداری در آنجا سخت و دشوار است، جزء کمیاب ترین عسل های ایران است، زیرا عوامل طبیعی موجود در آن منطقه می تواند باعث از بین رفتن کلونی های زنبورها و وارد شدن خسارات سنگین به زنبورداران گردد. عسل بهارنارنج اعلا در مقایسه با عسل بهارنارنج که بیشتر محصول شمال ایران است، دارای رطوبت کمتر، عطر و طعم قوی تر، و از همه مهمتر خواص عالی تری است. عسل بهارنارنج اعلا دارای طعم ترش و شیرین و عطر قوی بهارنارنج است. خواص عسل بهارنارنج اعلا : تقویت کننده عالی قلب رفع بی خوابی تقویت اعصاب آرام بخش ضد تشنج ضد سکسكه افزایش سیستم ایمنی بدن در مقابل سرماخوردگی روش مصرف در تقویت قلب، اعصاب و ارتقاء سیستم ایمنی بدن: 1 لیوان آب ولرم + 1 قاشق غذاخوری عسل بهارنارنج اعلای مهوین + 1 قاشق مرباخوری آب لیموی طبیعی، صبح ناشتا و یک ساعت قبل از خواب شب. روش مصرف در تقویت مضاعف قلب و عروق: شربت فوق + یک چهارم لیوان عرق بیدمشک. بهترین شیوه مصرف عمومی: هر روز صبح ناشتا و نیز نیم ساعت قبل از خواب شب، یک لیوان شربت عسل (یک قاشق غذاخوری عسل در یک لیوان آب ولرم) تهیه کرده و جرعه جرعه (در مدت ۳-۴دقیقه) بنوشید.

عسل آویشن ممتاز طبیعی (یک کیلو) 

عسل آویشن ممتاز طبیعی (یک کیلو) تقویت کننده اعصاب و ضد افسردگی, ضد عفونی کننده , خلط آور و ضد سرفه, مفید در درمان سیاه سرفه, برونشیت ونزله, دارای خاصیت ضد قارچ,ضد میکروب و ضد انگلی است ضد آلزایمر, ضد آلرژی, ضد سرطان, کاهش دهنده چربی خون , ضد تشنج, نفخ و صرع بوده و برای تقویت بینایی و معده مفید میباشد.

عسل آویشن ممتاز طبیعی (نیم کیلو) 

عسل آویشن ممتاز طبیعی (نیم کیلو) تقویت کننده اعصاب و ضد افسردگی, ضد عفونی کننده , خلط آور و ضد سرفه, مفید در درمان سیاه سرفه, برونشیت ونزله, دارای خاصیت ضد قارچ,ضد میکروب و ضد انگلی است ضد آلزایمر, ضد آلرژی, ضد سرطان, کاهش دهنده چربی خون , ضد تشنج, نفخ و صرع بوده و برای تقویت بینایی و معده مفید میباشد.

عرقیات گیاهی 

برای تولید عرقیات گیاهی با کیفیت عوامل گوناگونی مؤثرند؛ در صورت عدم رعایت میزان گیاه مصرفی در فرآیند عرق گیری و فاصله زمانی مناسب از برداشت تا زمان عرق گیری و یا کاهش تولید میزان مواد مؤثره گیاه با توجه به شرایط کاشت، داشت و برداشت، عرق گیاهی تولید شده خواص داروئی چندانی نخواهد داشت. در این مجموعه با خلق زنجیره های تأمین و تدوین راهبرد مناسب در مبادی اولیه تولید و فرآوری گیاهان داروئی، استحصال انواع عرقیات گیاهی هماهنگ با استانداردهای بین المللی میزان مواد مؤثره موجود در عرقیات گیاهی صورت می پذیرد. در نهایت پس از اطمینان از کیفیت مطلوب عرقیات به دستگاه پاستوریزاتور و پرکن اتوماتیک هدایت شده و در ظروف مناسب با حجم های مورد نظر بسته بندی می شوند.

طعم هلو 

هلو میوه آبدار و بسیار خوشمزه‌ با پوست مخملی است که با ترشی کم و طعم ملس، مزه بسیار دلنشینی دارد. به طور معمول نوشیدنی و دسرهایی با طعم هلو در بین افراد از محبوبیت بالایی برخوردار است. حتما این طعم عالی را در آشپزی‌های خود امتحان کنید. از ویژگی‌های مهم طعم‌های آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفاده‌ی آسان از آن‌هاست.

طعم نارگیل 

طعم دهنده خوراکی نارگیل از عصاره طبیعی این گیاه گرفته شده است. این طعم را می‌توان در انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار داد تا عطر دلپذیری به آن‌ها بدهید. از ویژگی‌های مهم طعم‌های آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفاده‌ی آسان از آن‌هاست.

طعم هل 

هل یکی از ترکیبات گرم و بسیارخوشمزه می‌باشد که با عطر و طعم خاص و فوق العاده‌ای که دارد، جایگاه خوبی در آشپزی ایرانی یافته است. هل ادویه‌ای است که طعم بسیار دلپذیری به انواع چای می‌بخشد؛ بنابراین طعم دهنده هل گزینه مناسبی برای این مصارف می‌باشد. از ویژگی‌های مهم طعم‌های آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفاده‌ی آسان از آن‌هاست.

عدس الملک(Lens esculenta) 

عدس، مَرجُمَک، مَرجو یا نسک(به فارسی تاجیکستان) (نام علمی: Lens esculinaris)، گیاهی کوچک شبیه به نخود و دانهٔ آن از دانه‌های خوراکی (حبوبات) است که معمولاً در خاک‌های فقیری که برای کاشت دیگر محصولات مناسب نیست، کاشته می‌شود. عدس در انواع و رنگ‌های گوناگونی وجود دارد که عدس قهوه‌ای، سبز، نارنجی از آن جمله‌اند. از عدس قرمز برای تهیه شوربای‌رنگی استفاده می‌شود. برای پختن نان، عدس را با آرد مخلوط می‌کنند. در ایران، از این گیاه، برای تهیه عدس‌پلو استفاده می‌کنند.

طعم وانیل 

وانیل یک میوه گیاهی است که دارای پایه رونده بوده و بومی جنگل‌های قاره آمریکا می‌باشد. این گیاه را پس از فرآوری تخمیر می‌کنند تا عطر مطبوع آن بیرون بیاید و به طور معمول به صورت پودری تولید می‌گردد. بیشترین کاربرد وانیل در صنعت شیرینی پزی و ساخت بستنی بوده است. این طعم را به صورت‌های مایع، پودری و گرانولی در دسترس شما قرار داده‌ایم و وانیل مایع قابلیت حلالیت در آب و پایداری طعمی بسیار بالایی را دارا می‌باشد. وانیل پودری در ۶ نوع طراحی گردیده است و جانشین مناسبی برای وانیل‌های سنتتیک و خرسی می‌باشد. وانیل گرانولی نیز به صورت اینکپسوله بوده و در محصولاتی مانند دمنوش‌ها، پودرهای قهوه و چای کیسه‌ای و… کاربرد دارد.

طعم گل محمدی 

گل سرخ یا گل محمدی که نماد عشق و زیبایی بوده عطر بی نظیری دارد و از آن گلاب می گیرند. علاوه بر عطر استثنایی این گیاه خواص دارویی این گیاه نیز از دیرباز شناخته شده است.گل سرخ دارای مزایای زیادی برای سلامتی، زیبایی پوست و مو است.از ویژگی‌های مهم طعم‌های آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفاده‌ی آسان از آن‌هاست.

طعم لیمو 

طعم لیمو برگرفته از عصاره طبیعی لیمو ترش که یکی از محبوب‌ترین مرکبات است، می‌باشد. این طعم ترش و خوشمزه برای تهیه انواع دسر و بسیاری از غذاها قابل استفاده می‌باشد. بنابراین می‌توانید به جای استفاده از لیمو عمانی و یا آبلیمو، از این طعم ویژه بهره گیرید. از ویژگی‌های مهم طعم‌های آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفاده‌ی آسان از آن‌هاست.

طعم عسل 

عسل ماده گران ‌بهایی با طعم و مزه شیرین بوده که از خواص بسیار زیادی برخوردار است. این ماده شیرین که از شهد گل و گیاهان تهیه می‌گردد با طعم بی نظیر خود، مزه خاصی به دسرها و شیرینی‌جات شما می‌دهد. از ویژگی‌های مهم طعم‌های آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفاده‌ی آسان از آن‌هاست.

طعم فندق 

فندق یکی از مغزهای بسیار مفید و خوشمزه است. شما می‌توانید در تهیه دسرها کیک‌های کرم دار این طعم خوشمزه را به کار بگیرید. از ویژگی‌های مهم طعم‌های آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفاده‌ی آسان از آن‌هاست.

افتخاری دیگر برای شرکت بهبود تجهیز بهین اندیش

 افتتاح اولین نمایشگاه، فروشگاه حرفه‌ای و تخصصی صادرات محصولات داروهای     گیاهی، گیاهان دارویی، فراورده‌های طبیعی و طب سنتی (ایرانی) ساخت ایران