1. عصاره خوراکی ترکیبی از گیاهان بومی دارای مواد موثره ها و آنتی اکسیدان های فراوان
2. کاهنده قندخون
3.درمان یبوست و تکرر ادرار در بیماران مبتلا به قند خون
جودوسر اصل
درطب سنتی: شَعیر
به فرانسوی: Orge cultivé
به انگلیسی: Barley و Common bareey
ازخانواده: Gramineae
نام علمی: Hordeum vulgare و Hordeum sativum pers
خواص_کاربرد
ازنظرطبیعت سرد و خشک است.غلیان صفرا و خون راتسکین می دهد ، عطش رافرو می نشاند و حدت تبهای گرم و تبهای سل را تقلیل می هد…
خاکشیر
در کتب طب سنتی : تودری ، خبه , شفتره ، بذرالخمخم
به فرانسوی : Semence de sisymbre , Semence de velar
به انگلیسی : London rocket
از خانواده ،: Cruciferae
نام علمی : Descurainia sophia
خواص – کاربرد
از نظر طبیعت گرم و تر است ، ملین و تب بر و برای تسکین التهاب پوست از جمله کهیر ، قابض است و داروی رفع کمبود ویتامین C است و …
زعفران سرگل ممتاز
به فارسی: بخوان ، زعفران ، کَیسَر ، رفون
درطب سنتی: زعفران
به عربی: کروکو
به فرانسوی: Safran ، Safran cultivé ، Safran officinal
به انگلیسی: Saffron و True saffron و Crocus
ازخانواده: زنبق Iridaceae
نام علمی: Crocus sativus
خواص_کاربرد
خون را غنی می کند وجریان خون را تسهیل و تسریع می نماید.زعفران برای ناراحتی های معده مفید است وقاعده آور و مسکن می باشد.معمولاًبه عنوانآرامبخش برای تسکین بیماری آسم و سیاه سرفه و والتهاب ها به کار می رود…
این اثر شرح فعالیتها و کوششهایی است که در زمینه بیماریهای مبتلابه انسان، از ابتداییترین دوران آفرینش تا به امروز انجام شده است. جلد هشتم این مجموعه دربردارنده اطلاعاتی پیرامون تاریخ هومئوپاتی، نقرس و رماتیسم، طب سوزنی، تاریخ رادیوتراپی، پزشکی ارتش، طب هوانوردی، رسالههای بهداشت، طب دانشگاهی در ایران، زبان تخصصی پزشکی، پزشکی قانونی و … است.
افتتاح اولین نمایشگاه، فروشگاه حرفهای و تخصصی صادرات محصولات داروهای گیاهی، گیاهان دارویی، فراوردههای طبیعی و طب سنتی (ایرانی) ساخت ایران