پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی

logo-takvin

اطلاعات پایه شرکت

مدیرعامل:  سید جواد عطیفه

نوع شرکت:  تعاونی

زمینه فعالیت:  تجهیزات

استان:  مركزي

آدرس:  اراک قطب صنعتی همت 4 توسعه 2

اطلاعات تماس شرکت

شماره تماس:  08634132003

شماره نمابر:  08634132003

پست الکترونیک:  SJ.ATIFEH@PARSEFREEZEDRY.COM

وب سایت:  PARSEFREEZEDRY.COM

تکوین آزمایش پارسه

تعداد بازدید: 59
شرکت تکوین آزمایش پارسه نخستین طراح و سازنده انواع فریز درایر های صنعتی دارویی و غذایی ایران سال 1388 تاسیس و از سال 1392 با توکل به خداوند متعال و تلاش شبانه روزی کارشناسان متخصص و متعهد با تمرکز بر این محصول استراتژیک و دانش بنیان تا کنون توانست بیش از 40 دستگاههای فریز درایر صنعتی دارویی و غذایی بر اساس آخرین استاندارد ها و الزامات بروز دنیا طراحی و تولید نماید. یکی از مهمترین تکنولوژی ها در صنعت فرآوری پیشرفته استفاده از فریز درایر های صنعتی در صنایع غذایی و دارویی می باشد که با این روش اکثر خواص محصول بعد از فرآوری بدون اضافه کردن هر نوع افزودنی حفظ شده و ماندگاری تا 20 سال با حفظ ظاهر و طعم و عطر محصول بدون نیاز به زنجیره سرد خواهد داشت. و ارزش افزوده محصول از حداقل 5 الی 20 برابر برای محصولات ایجاد خواهد شد. و محصولاتی که با این روش فرآوری می گردند مشتریان زیادی در سراسر دنیا دارد و در ارزش صادرات غیر نفتی کشور جهش ایجاد نماید. در حال حاضر شرکت در سیستم های مدیریتی و محصول دارای الزامات و استاندارد ها زیر می باشد: ISO 9001-2015 – ISOTS18110- CE-21CFRPART11
درخواست قرار ملاقات

جهت برگزاری ملاقات حضوری یا مجازی، لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا پس از بررسی درخواست، با استفاده از اطلاعات تماس ثبت شده با شما تماس حاصل شود.

نام*
نام خانوادگی*
پست الکترونیک*
نام شرکت / سازمان*
تلفن همراه*
لینک وب سایت
توضیحات*
توضیحاتی پیرامون هدف از برگزاری، نحوه برگزاری (مجازی یا حضوری) و زمان ملاقات.

محصولات تکوین آزمایش پارسه

فریز درایر دارویی و غذایی . 

مزایای فرآوری پیشرفته محصولات باغی و کشاورزی (انواع میوه ها، قارچ، لبنیات، غذاهای فوری ، انواع ادویه و داروهای گیاهی) به روش فریز درایر : 1- امکان نگهداری محصولات در دمای محیط بدون نیاز به سیستم خنک کننده و حذف زنجیره سرد و هزینه های آن. 2- رساندن میزان رطوبت مواد تا زیر ۵ درصد و غیر فعال سازی باکتریها و آنزیم های فاسد کننده محصولات . 3- حذف ریسک فاسد شدن و خرابی محصول در زمان کوتاه. 4- عطر و طعم فوق العاده محصولات فریز درای شده به دلیل وجود مواد آروماتیک و معطر پس از انجام فرآیند تصعید در خلا. 5- حفظ انواع ویتامین و دیگر مواد مفید در ماده غذایی که این مورد تنها با این نوع تکنولوژی خشک کردن قابل حصول است. 6- حفظ ظاهر محصول مانند حالت اول. 7- امکان نگهداری و ذخیره محصول و ایجاد بالانس عرضه و تقاضا. 8- توسعه فرآوری محصولات به صورت فریز درایر شده در محصولات غذایی بصورت سالم و بهداشتی . 9- امکان مصرف محصولات فریز درایر شده به عنوان تنقلات سالم کودکان و نوجوانان . 10- ایجاد ارزش افزوده بالا و امکان صادرات راحت و بدون ریسک محصولات باغی و کشاورزی به کشورهای همسایه و اروپایی. 11- امکان الگو سازی و توسعه این مجتمع فرآوری پیشرفته در مناطق روستایی و محروم. 12- کاهش هزینه¬های حمل و نقل به دلیل کاهش وزن محصولات

افتخاری دیگر برای شرکت بهبود تجهیز بهین اندیش

 افتتاح اولین نمایشگاه، فروشگاه حرفه‌ای و تخصصی صادرات محصولات داروهای     گیاهی، گیاهان دارویی، فراورده‌های طبیعی و طب سنتی (ایرانی) ساخت ایران