پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی

IMG_3784
logo-website-MAP-Simple150

اطلاعات پایه شرکت

مدیرعامل:  حسین خصاف مفرد

نوع شرکت:  سهامی خاص

زمینه فعالیت:  اسانس و عصاره

استان:  اصفهان

آدرس:  بلوار مادر، خ مالیات، روبروی شهرداری ناحیه 2، کدپستی 8714943291، واحد 210

اطلاعات تماس شرکت

شماره تماس:  03155578806

شماره نمابر:  03155578811

پست الکترونیک:  info@aromede.com

وب سایت:  aromede.com

گیاهان دارویی و معطر Aromede

تعداد بازدید: 48
شرکت Aromede در جهت توسعه صادرات محصولات گیاهان دارویی و معطر در بازارهای بین‌الملل فعالیت دارد. Aromede پاسخگوی نیاز مشتریان داخلی و بین‌المللی در زمینه سفارش محصولات مورد نیاز آن‌ها است و در اصل بر اساس سفارشات مشتریان و نیاز بازار فرایند تولید و کشت را انجام می‌دهد. در حال حاضر رویکردهای شرکت در این بخش بصورت B2B و B2C است. در مبحث صادرات در قالبB2B ، صنایع مختلف از جمله داروسازی، عطرسازی، آرایشی بهداشتی، غذایی و عطر و طعم را شامل می شود. همچنین در قالب B2C محصولات با بسته بندی صادراتی و با کیفیتی مطابق با استانداردهای بین المللی برای طیف های مختلف مشتریان سرتاسر دنیا جهت استفاده های غذایی، آرایشی بهداشتی و دارویی عرضه می شود.
درخواست قرار ملاقات

جهت برگزاری ملاقات حضوری یا مجازی، لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا پس از بررسی درخواست، با استفاده از اطلاعات تماس ثبت شده با شما تماس حاصل شود.

پخش ویدئو
نام*
نام خانوادگی*
پست الکترونیک*
نام شرکت / سازمان*
تلفن همراه*
لینک وب سایت
توضیحات*
توضیحاتی پیرامون هدف از برگزاری، نحوه برگزاری (مجازی یا حضوری) و زمان ملاقات.

محصولات گیاهان دارویی و معطر Aromede

عطر گل محمدی 

گل محمدی و فرآورده های آن به دلیل داشتن خواص درمانی متعدد، کاربردهای بهداشتی، آرایشی، تغذیه ای و حتی مذهبی، از دیرباز محبوب بوده است. علاوه بر رایحه استثنایی این گیاه که عطری منحصر به فرد دارد و زبان بویایی آن جهانی است، خواص دارویی آن از دیرباز شناخته شده است و فواید زیادی برای سلامت، زیبایی پوست و مو دارد. اسانس گل محمدی که به «ملکه اسانس» معروف است، نه تنها در عطرسازی و داروسازی استفاده می شود، بلکه در صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی نیز کاربرد دارد و از نظر سلامت جسم و روح کاربردهای مختلفی برای نوع بشر دارد زیرا این گل دارای خواص بسیار زیادی است. خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی بالا. گل محمدی یکی از گل های رز است که در بسیاری از نقاط جهان می روید، اما زادگاه اصلی آن به ایران برمی گردد. ایرانیان اولین کسانی بودند که به خواص خوراکی و درمانی این گیاه پی بردند. به همین دلیل در بسیاری از غذاها، دسرهای سنتی و در تهیه سوغاتی شهرهای مختلف این کشور مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین گل محمدی تولید شده در ایران به دلیل شرایط اقلیمی از کیفیت بسیار بهتری نسبت به سایر کشورهای تولید کننده گل در آن برخوردار است.

اسانس تام گل محمدی 

گل محمدی و فرآورده های آن به دلیل داشتن خواص درمانی متعدد، کاربردهای بهداشتی، آرایشی، تغذیه ای و حتی مذهبی، از دیرباز محبوب بوده است. علاوه بر رایحه استثنایی این گیاه که عطری منحصر به فرد دارد و زبان بویایی آن جهانی است، خواص دارویی آن از دیرباز شناخته شده است و فواید زیادی برای سلامت، زیبایی پوست و مو دارد. اسانس گل محمدی که به «ملکه اسانس» معروف است، نه تنها در عطرسازی و داروسازی استفاده می شود، بلکه در صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی نیز کاربرد دارد و از نظر سلامت جسم و روح کاربردهای مختلفی برای نوع بشر دارد زیرا این گل دارای خواص بسیار زیادی است. خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی بالا. گل محمدی یکی از گل های رز است که در بسیاری از نقاط جهان می روید، اما زادگاه اصلی آن به ایران برمی گردد. ایرانیان اولین کسانی بودند که به خواص خوراکی و درمانی این گیاه پی بردند. به همین دلیل در بسیاری از غذاها، دسرهای سنتی و در تهیه سوغاتی شهرهای مختلف این کشور مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین گل محمدی تولید شده در ایران به دلیل شرایط اقلیمی از کیفیت بسیار بهتری نسبت به سایر کشورهای تولید کننده گل در آن برخوردار است.

زعفران 

زعفران که به طلای سرخ نیز معروف است، یکی از چاشنی های مهم و جدانشدنی فرهنگ و غذای ایرانیان است. زعفران برای اولین بار در ایران کشت شد و امروزه بیش از 90 درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود که بالاترین کیفیت را دارد. وقتی صحبت از هزینه به میان می‌آید، به دلیل اینکه هر گل فقط دارای سه کلاله ظریف است، هزینه زیادی دارد، بنابراین برای به دست آوردن مقدار قابل توجهی زعفران باید مقدار بسیار زیادی گل کاشته شود. ایرانی ها بر این باورند که زعفران غم و اندوه و افسردگی را تسکین می دهد و باعث شادی می شود و اثر آرام بخشی دارد که شما را شادتر، آرام تر و متمرکزتر می کند تا از نظر عاطفی ثبات بیشتری داشته باشید، بنابراین جزئی از دستور غذا در بسیاری از غذاهای ایرانی است. اسانس زعفران یکی از معطرترین و معروف ترین عصاره های موجود در بازار است که ماده ای مهم در تثبیت عطرها بوده و در عطرسازی، آرایشی و بهداشتی و همچنین داروسازی کاربرد فراوانی دارد.

گلاب دو آتیشه 

گل محمدی و فرآورده های آن به دلیل داشتن خواص درمانی متعدد، کاربردهای بهداشتی، آرایشی، تغذیه ای و حتی مذهبی، از دیرباز محبوب بوده است. علاوه بر رایحه استثنایی این گیاه که عطری منحصر به فرد دارد و زبان بویایی آن جهانی است، خواص دارویی آن از دیرباز شناخته شده است و فواید زیادی برای سلامت، زیبایی پوست و مو دارد. اسانس گل محمدی که به «ملکه اسانس» معروف است، نه تنها در عطرسازی و داروسازی استفاده می شود، بلکه در صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی نیز کاربرد دارد و از نظر سلامت جسم و روح کاربردهای مختلفی برای نوع بشر دارد زیرا این گل دارای خواص بسیار زیادی است. خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی بالا. گل محمدی یکی از گل های رز است که در بسیاری از نقاط جهان می روید، اما زادگاه اصلی آن به ایران برمی گردد. ایرانیان اولین کسانی بودند که به خواص خوراکی و درمانی این گیاه پی بردند. به همین دلیل در بسیاری از غذاها، دسرهای سنتی و در تهیه سوغاتی شهرهای مختلف این کشور مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین گل محمدی تولید شده در ایران به دلیل شرایط اقلیمی از کیفیت بسیار بهتری نسبت به سایر کشورهای تولید کننده گل در آن برخوردار است.

افشانه گلاب 

گل محمدی و فرآورده های آن به دلیل داشتن خواص درمانی متعدد، کاربردهای بهداشتی، آرایشی، تغذیه ای و حتی مذهبی، از دیرباز محبوب بوده است. علاوه بر رایحه استثنایی این گیاه که عطری منحصر به فرد دارد و زبان بویایی آن جهانی است، خواص دارویی آن از دیرباز شناخته شده است و فواید زیادی برای سلامت، زیبایی پوست و مو دارد. اسانس گل محمدی که به «ملکه اسانس» معروف است، نه تنها در عطرسازی و داروسازی استفاده می شود، بلکه در صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی نیز کاربرد دارد و از نظر سلامت جسم و روح کاربردهای مختلفی برای نوع بشر دارد زیرا این گل دارای خواص بسیار زیادی است. خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی بالا. گل محمدی یکی از گل های رز است که در بسیاری از نقاط جهان می روید، اما زادگاه اصلی آن به ایران برمی گردد. ایرانیان اولین کسانی بودند که به خواص خوراکی و درمانی این گیاه پی بردند. به همین دلیل در بسیاری از غذاها، دسرهای سنتی و در تهیه سوغاتی شهرهای مختلف این کشور مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین گل محمدی تولید شده در ایران به دلیل شرایط اقلیمی از کیفیت بسیار بهتری نسبت به سایر کشورهای تولید کننده گل در آن برخوردار است.

غنچه گل محمدی 

گل محمدی و فرآورده های آن به دلیل داشتن خواص درمانی متعدد، کاربردهای بهداشتی، آرایشی، تغذیه ای و حتی مذهبی، از دیرباز محبوب بوده است. علاوه بر رایحه استثنایی این گیاه که عطری منحصر به فرد دارد و زبان بویایی آن جهانی است، خواص دارویی آن از دیرباز شناخته شده است و فواید زیادی برای سلامت، زیبایی پوست و مو دارد. اسانس گل محمدی که به «ملکه اسانس» معروف است، نه تنها در عطرسازی و داروسازی استفاده می شود، بلکه در صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی نیز کاربرد دارد و از نظر سلامت جسم و روح کاربردهای مختلفی برای نوع بشر دارد زیرا این گل دارای خواص بسیار زیادی است. خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی بالا. گل محمدی یکی از گل های رز است که در بسیاری از نقاط جهان می روید، اما زادگاه اصلی آن به ایران برمی گردد. ایرانیان اولین کسانی بودند که به خواص خوراکی و درمانی این گیاه پی بردند. به همین دلیل در بسیاری از غذاها، دسرهای سنتی و در تهیه سوغاتی شهرهای مختلف این کشور مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین گل محمدی تولید شده در ایران به دلیل شرایط اقلیمی از کیفیت بسیار بهتری نسبت به سایر کشورهای تولید کننده گل در آن برخوردار است.

اسانس ترخون 

ترخون یکی از سبزیجات پرطرفدار سفره ایرانیان است که در کشورهای دیگر به گیاه اژدها نیز معروف است. ترخون یک گیاه آشپزی است که به خاطر برگ های براق و باریک و طعم معطرش شناخته می شود. اسانس ترخون یک اسانس زرد رنگ است که بیشتر در صنایعی مانند خوراک دام و طیور به عنوان طعم دهنده مهم در صنایع غذایی و کنسروسازی استفاده می شود. این اسانس دارای خواص دارویی نیز می باشد. به عنوان مکمل برای افزایش اشتها و رفع مشکلات گوارشی استفاده می شود. علاوه بر این، سطوح بالای آهن به همراه ویتامین C موجود در این اسانس، به تولید گلبول های قرمز خون و درمان کم خونی با بهبود جذب آهن از غذاها کمک می کند.

اسانس آویشن 

آویشن گیاهی با خواص فراوان است که امروزه اغلب به عنوان چاشنی در غذاها به خصوص فست فودها استفاده می کنیم. در اعصار بسیار قدیم، آویشن با خواص درمانی فراوانی که دارد، جایگاه ویژه ای در میان مردمان زمان های مختلف داشته است. این گیاه نه تنها یکی از پرطرفدارترین ادویه هاست، بلکه استفاده از آن به عنوان یک داروی موثر سابقه بسیار طولانی دارد. در بیان خواص درمانی این گیاه باید به این نکته اشاره کرد که آویشن به طور کلی در بهبود وضعیت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی، عصبی و سایر قسمت های بدن و در مورد سلامتی این گیاه تاثیر بسزایی دارد. به عنوان یک نقش شفابخش قوی عمل می کند، روغن آویشن به 120 گونه مختلف باکتری جدا شده از بیماران مبتلا به عفونت های حفره دهان، مجاری تنفسی و … واکنش نشان داده است که این روغن حتی روی سویه های مقاوم به آنتی بیوتیک نیز تاثیر بسیار خوبی دارد و کاربرد درمانی آن بی شمار است. از خواص معطر این گیاه در تولید دارو نیز استفاده می شود.

اسانس نعنا 

نعناع گیاهی با خواص دارویی فراوان است و می توان آن را به اشکال مختلف از جمله گیاه خام تازه، اسانس، عصاره، پودر و … مصرف کرد و نعناع گیاهی بسیار معطر و با طراوت است که در آشپزی و لوازم آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد. در بیان خواص درمانی این گیاه باید به این نکته اشاره کرد که نعناع خاصیت تسکین دهنده دارد و برای فرد مبتلا به آسم بسیار مفید است. اسانس نعناع یکی از پرمصرف ترین اسانس ها در جهان است که به دلیل بوی خنک آن طرفداران زیادی دارد. اسانس نعناع حاوی حدود 40 درصد منتول است که ماده موثره و منبع عطر و اثر خنک کنندگی آن است. به همین دلیل است که می توان از آن در هنگام ورزش یا زندگی در هوای گرم استفاده کرد.

اسانس نعنا فلفلی 

نعناع گیاهی معطر و یکی از گونه های معروف خانواده نعناع است. نعناع فلفلی برای افزودن عطر یا طعم به غذاها، لوازم آرایشی، صابون ها، خمیردندان ها، دهانشویه ها و سایر محصولاتی که ممکن است مصارف دارویی داشته باشند استفاده می شود. نعناع یک درمان سنتی محبوب برای تعدادی از بیماری ها است و اثرات آرام بخشی دارد، به همین دلیل درمان بسیاری از بیماری های روانی مانند افسردگی است. خواص ضد میکروبی گسترده این گیاه می تواند عامل مفیدی برای درمان عفونت های ساده و شایع پوست و دستگاه تنفسی باشد. همچنین در مورد خواص درمانی این گیاه، مطالعات بسیاری نشان داده است که نعناع فلفلی به آرام شدن دستگاه گوارش و اسپاسم روده کمک می کند و یک مسکن طبیعی و ضد اسپاسم است که به کاهش دردهای عضلانی، سردرد و میگرن کمک می کند. ماده “منتول” موجود در روغن نعناع فلفلی جریان خون را در بدن افزایش می دهد و با خنک شدن درد را کاهش می دهد. این “اثر خنک کنندگی” روغن و اسانس نعناع باعث می شود از آن به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده شود.

اسانس اکالیپتوس 

اکالیپتوس بیشتر در نواحی ساحلی و گرمسیری می روید به همین دلیل در شهرهای جنوبی ایران به وفور یافت می شود. به دلیل خواص و کاربردهای فراوان این گیاه، هزاران سال است که در چین، هند، یونان و برخی از نقاط اروپا از آن استفاده می شود. برگ اکالیپتوس در طب سنتی ایران جایگاه ویژه ای دارد که مهمترین فرآورده آن روغن برگ اکالیپتوس و چای است. علاوه بر این، جوشاندن برگ ها و تنفس در بخار اکالیپتوس یکی از ساده ترین و آسان ترین درمان ها برای بهبود وضعیت سینوزیت است. اسانس برگ دارای خواص ضد عفونی کنندگی، ضد باکتریایی است و در صنایع آرایشی و بهداشتی و عطرسازی کاربرد دارد.

اسانس پونه 

پونه گیاهی معطر و موثر از خانواده نعناع است که نوع تازه و خشک آن بسیار رایج است. این گیاه در صنایع غذایی و آشپزی به عنوان چاشنی و طعم دهنده استفاده می شود. چای پونه به عنوان یک چای انرژی زا نیز در بین دوستداران چای محبوب است. اسانس پونه نیز شهرت خاص خود را دارد. مهمترین کاربردهای این اسانس در صنایع صابون سازی، عطرسازی، آرایشی و بهداشتی و داروسازی است. همچنین با توجه به خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس پونه می توان از این محصولات به عنوان جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک ها استفاده کرد. علاوه بر این از اسانس پراکنده این گیاه برای دفع حشرات نیز استفاده می شود.

افتخاری دیگر برای شرکت بهبود تجهیز بهین اندیش

 افتتاح اولین نمایشگاه، فروشگاه حرفه‌ای و تخصصی صادرات محصولات داروهای     گیاهی، گیاهان دارویی، فراورده‌های طبیعی و طب سنتی (ایرانی) ساخت ایران