

اطلاعات پایه شرکت
مدیرعامل: محسن برکتین
نوع شرکت: تعاونی
زمینه فعالیت: اسانس و عصاره
استان: مركزي
آدرس: ساوه , شهر صنعتی کاوه , خیابان ۱۹ , پلاک ۳۹
اطلاعات تماس شرکت
شماره تماس: 08648548
شماره نمابر: 08648548
پست الکترونیک: mazeirani@gmail.com
وب سایت: magnolia-flavor.com
تعاونی دانش بنیان عطر و طعم ماگنولیا
تعداد بازدید: 102
شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا بزرگترین طراح و تولید کننده انواع طعم دهنده، رنگ خوراکی طبیعی، و چاشنی در ایران می باشد که از سال 1383 فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با برخورداری از مجموعه کارخانجات معظم در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه، در مساحتی بالغ بر 11000 متر مربع و با استفاده از ماشین آلات مدرن و فناوری های پیشرفته و جدید، مبتکر طراحی و تولید چاشنی های خوراکی طبیعی بومی ایران می باشد. در فرایند طراحی و تولید محصولات طعم و رنگ ماگنولیا استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت، ترکیبات طبیعی یا بر پایه ی طبیعی، نوآوری و تنوع، ایجاد پروفایل های طعمی خوشمزه و سازگار با ذائقه ایرانی مدنظر و توجه خاص قرار گرفته است.
درخواست قرار ملاقات
جهت برگزاری ملاقات حضوری یا مجازی، لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا پس از بررسی درخواست، با استفاده از اطلاعات تماس ثبت شده با شما تماس حاصل شود.
محصولات تعاونی دانش بنیان عطر و طعم ماگنولیا
رنگ طبیعی خوراکی قرمز روشن(R1)
طعم موز
طعم موز مانند سایر طعمهای آلس پایس عاری از هر گونه مواد مضر و افزودنی میباشد. چند قطره از این محصول برای رسیدن به طعم دلخواه و مورد نظر شما کافی است و قابل استفاده در انواع مواد غذایی و خوراکیجات است. با طعم موز میتوانید دوستان و خانواده خود را به یک دسر موزی خوشمزه مهمان کنید! از ویژگیهای مهم طعمهای آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفادهی آسان از آنهاست.
طعم کره
طعم کره یکی از طعمهای بسیار محبوب و کاربردی در صنایع غذایی بوده که به صورت مایع و محلول در روغن و همچنین پودری میباشد. طعم خاص این محصول، کاربرد بسیاری در انواع غذا و شیرینیجات به صورت خانگی و یا صنعتی دارد و انتخاب بسیار مناسبی است که به منظور مزه دار کردن بسیاری از غذاها میتواند مورد استفاده قرار گیرد. کره یک امولسیون آب در روغن است. از ویژگیهای مهم طعمهای آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفادهی آسان از آنهاست.
طعم لیمو
طعم لیمو برگرفته از عصاره طبیعی لیمو ترش که یکی از محبوبترین مرکبات است، میباشد. این طعم ترش و خوشمزه برای تهیه انواع دسر و بسیاری از غذاها قابل استفاده میباشد. بنابراین میتوانید به جای استفاده از لیمو عمانی و یا آبلیمو، از این طعم ویژه بهره گیرید. از ویژگیهای مهم طعمهای آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفادهی آسان از آنهاست.
رنگ طبیعی خوراکی سبز تیره(G2)
طعم بیکری
یکی از طعمهای قابل استفاده در صنعت قنادی، نانوایی و شیرینیپزی طعم بیکری میباشد. اگر جز آن دسته از افرادی هستید که ترجیح میدهید نان مصرفی خود را در منزل تهیه کنید، این طعم گزینه بسیار مناسبی برای خوشمزهتر شدن نان و بسیاری از شیرینیجات خواهد شد. بنابراین برای خلق کیک و بسیاری از خوراکیهای خوشمزه طعم بیکری انتخاب شایسته و خوبی برای شما خواهد بود از ویژگیهای مهم طعمهای آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفادهی آسان از آنهاست.
طعم دود
محصول دیگر این شرکت طعم دود طبیعی میباشد که به صورت پودری و مایع در دسترس است و در چندین مرحله فیلتراسیون تمامی مواد مضر آن مثل بنزوپیرنها و فلزات سنگین جداسازی گردیدهاند. بنابراین با افزودن به برنج، میرزاقاسمی، استیک و سایر منوهای غذایی رایحه و عطر بی نظیر دودی کبابی را در منوهای خود تجربه کنید. همانطور که میدانیم غذاهای طبخ شده با استفاده از آتش بسیار خوش طعم و مورد پسند میباشد. ولی با توجه به سختی روند تهیه غذاهای دودی، اگر جز افرادی هستید که به غذاهای دودی علاقه دارید؛ این طعم انتخاب بسیار مناسبی است. از ویژگیهای مهم طعمهای آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفادهی آسان از آنهاست.
طعم فندق
رنگ طبیعی خوراکی سبز روشن(G1)
طعم سیب
همانطور که میدانید سیب سرشار از ویتامین A میباشد. سیب یکی از بی نظیرترین طعمهای تهیه شده توسط شرکت دانش بنیان ماگنولیا بوده که در بسیاری از صنایع غذایی کاربرد دارد و به صورت خانگی نیز در انواع دسر و آبمیوه قابل استفاده است. شما شایسته بهترینها هستید بنابراین این طعم بی نظیر را در تهیه وعدههای خود به کار گیرید. از ویژگیهای مهم طعمهای آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفادهی آسان از آنهاست.
چاشنی جوجه کباب عشایری
طعم روغن حیوانی
ین طعم رایحه روغن حیوانی طبیعی و سنتی را دارا میباشد که سرشار از طراوت و تازگی است. این محصول به صورت مایع تهیه شده است. روغن حیوانی ماده مفیدی است که از چربی شیر گاو، گوسفند و بز به دست میآید. این روغن علاوه بر اینکه مقدار زیادی ماده مغذی دارد؛ دارای خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی نیز میباشد. طعم روغن حیوانی مزه فوق العاده لذیذی در انواع غذا و شیرینی ایجاد میکند. لازم به ذکر است که روغن حیوانی در تهیه غذاهای کردی استفاده بسیاری دارد. این طعم نیز صددرصد طبیعی بوده و عطر و طعم روغن حیوانی را در انواع برنج و غذاهای سنتی ایجاد میکند. از ویژگیهای مهم طعمهای آلس پایس کیفیت بالا، همخوانی با ذائقه و فرهنگ اصیل ایرانی و نیز استفادهی آسان از آنهاست. این طعم را به هر کیلوگرم روغن مایع یا روغن نیمه جامد اضافه نموده و روغن فوق را هنگام دم کردن با آب جوش مخلوط نموده و روی برنج بریزید و از عطر و طعم بینظیر آن لذت ببرید.