پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی

Slider-Bg1
0000

اطلاعات پایه شرکت

مدیرعامل:  رضا بهروزی نژاد

نوع شرکت:  تعاونی

زمینه فعالیت:  فرآورده های غذایی نوشیدنی ها (نوشیدنی ها وغذاهای سلامت محور)

استان:  فارس

آدرس:  شیراز، خیابان ستارخان، ساختمان خضرا، واحد 42

اطلاعات تماس شرکت

شماره تماس:  07191002565

شماره نمابر:  07191002565

پست الکترونیک:  blackgarlic.ir@gmail.com

وب سایت:  blackgarlic.ir

طلای سیاه

تعداد بازدید: 79
سیر سیاه فراورده ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می‌شود. طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری می‌کنند. پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا می‌کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود. این فراورده خاصیت انرژی زایی دارد و معمولاً از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذاها استفاده می‌شود.این فراورده برای اولین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید گردید. گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابه‌های انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده می‌شود.در بین محصولات فرآوری سیر، سیر سیاه به عنوان یکی از شناخته شده‌ترین غذاهای کاربردی موجود در بازار جهانی می‌باشد. در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه دارای رنگ معمولی سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است.مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده‌است. به‌طور خلاصه، سیر سیاه با تخمیر کل پیاز سیر تازه در رطوبت بالا و درجه حرارت تولید می‌شود که به نوبه خود باعث می‌شود سیر به واسطه مجموعه ای از واکنش‌های غیر آنزیمی از جمله واکنش میرلارد، اکسیداسیون فنل‌ها و کارامل شدن سیاه شود. هنگامی که سیر تحت تخمیر قرار می‌گیرد، نه تنها خصوصیات فیزیولوژیکی سیر تغییر می‌یابد، بلکه غلظت ترکیبات فعال زیستی نیز بهبود می‌یابد در نتیجه، سیر سیاه از بافت الاستیک و جویدنی و همچنین طعم شیرین و بدون عطر و طعم اهمی سیر برخوردار است.برای اولین بار در سال ۱۳۹۸ در ایران در کارخانه مهندس بهروزی با مطالعه و ساخت دستگاه فرآوری سیر سیاه؛ این محصول را در ایران تولید کرد و این کشور را در بین ۶ کشور پیشرو در تولید این محصول قرار داد
درخواست قرار ملاقات

جهت برگزاری ملاقات حضوری یا مجازی، لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا پس از بررسی درخواست، با استفاده از اطلاعات تماس ثبت شده با شما تماس حاصل شود.

پخش ویدئو
نام*
نام خانوادگی*
پست الکترونیک*
نام شرکت / سازمان*
تلفن همراه*
لینک وب سایت
توضیحات*
توضیحاتی پیرامون هدف از برگزاری، نحوه برگزاری (مجازی یا حضوری) و زمان ملاقات.

محصولات طلای سیاه

کتاب سیر سیاه شگفت انگیز 

در میان کتاب های گیاه شناسی و کشاورزی کمتر کتابی مانند کتاب سیر سیاه شگفت انگیز را میتوان یافت که با استناد به آخرین مطالعات دانشمندان گیاه مفید سیر و فرآورده فراسودمند سیر سیاه را بررسی نموده باشد. با توجه به جدید بودن فرآورده سیر سیاه در ایران یکی از مهم ترین دغدغه های ما به عنوان اولین کارخانه تولید سیر سیاه در ایران ارائه اطلاعات صحیح و نتایج تحقیقات علمی صورت گرفته جهت معرفی و آشنایی بهتر هموطنان گرامی با سیر سیاه بود که در همین راستا کتاب حاضر در واحد تحقیق و توسعه کارخانه مهندس بهروزی بر اساس مطالعه کتب مرتبط، مطالعات علمی صورت گرفته بر روی سیر سیاه و مقالات چاپ شده در نشریات پزشکی و علمی معتبر گیاهان دارویی گردآوری شده است. آنچه در این کتاب می خوانید : فصل اول : پیشینه تاریخی سیر فصل دوم : شناسایی فواید سیر برای سلامت بدن فصل سوم : درباره سیر سیاه فصل چهارم : روش های فرآوری و الگوریتم تولید سر سیاه فصل پنجم : تغییرات سیر سیاه در فرآیند تخمیر فصل ششم : ترکیبات موثر سیر سیاه فصل هفتم : خواص درمانی سیر سیاه فصل هشتم : مطالعات پژوهشگران درباره سیر سیاه فصل نهم : سیر سیاه و حوضچه های آب گرم درمانی فصل دهم : مطالعات موردی درباره مصرف سیر سیاه فصل یازدهم : نحوه آشپزی با سیر سیاه مطالعه این کتاب ارزشمند را به همه علاقمندان به محصولات غذایی مفید و سلامت محور توصیه میکنیم .

دستگاه صنعتی تولید سیر سیاه 

دستگاه صنعتی تولید سیر سیاه با ظرفیت 3 تن در هر دوره تولید با راندمان تولید بالای 80%

سیر سیاه 

سیر سیاه فراورده ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می‌شود. طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری می‌کنند. پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا می‌کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود. این فراورده خاصیت انرژی زایی دارد و معمولاً از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذاها استفاده می‌شود. این فراورده برای اولین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید گردید. گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابه‌های انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده می‌شود.در بین محصولات فرآوری سیر، سیر سیاه به عنوان یکی از شناخته شده‌ترین غذاهای کاربردی موجود در بازار جهانی می‌باشد. در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه دارای رنگ معمولی سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده‌است. به‌طور خلاصه، سیر سیاه با تخمیر کل پیاز سیر تازه در رطوبت بالا و درجه حرارت تولید می‌شود که به نوبه خود باعث می‌شود سیر به واسطه مجموعه ای از واکنش‌های غیر آنزیمی از جمله واکنش میرلارد، اکسیداسیون فنل‌ها و کارامل شدن سیاه شود. هنگامی که سیر تحت تخمیر قرار می‌گیرد، نه تنها خصوصیات فیزیولوژیکی سیر تغییر می‌یابد، بلکه غلظت ترکیبات فعال زیستی نیز بهبود می‌یابد در نتیجه، سیر سیاه از بافت الاستیک و جویدنی و همچنین طعم شیرین و بدون عطر و طعم اهمی سیر برخوردار است. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروف‌ترین و برجسته‌ترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده‌است. علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرف‌کننده را به خود جلب کرده‌است. اخیراً برخی از محصولات فرآوری شده سیر سیاه مانند ملاس سیر سیاه، پوره، خمیر، عصاره و قرص‌های مکمل در ویتنام و بازار جهانی معرفی شده‌اند.

افتخاری دیگر برای شرکت بهبود تجهیز بهین اندیش

 افتتاح اولین نمایشگاه، فروشگاه حرفه‌ای و تخصصی صادرات محصولات داروهای     گیاهی، گیاهان دارویی، فراورده‌های طبیعی و طب سنتی (ایرانی) ساخت ایران