

اطلاعات پایه شرکت
مدیرعامل: حامد باقری
نوع شرکت: سایر
زمینه فعالیت: فرآورده های غذایی نوشیدنی ها (نوشیدنی ها وغذاهای سلامت محور)
استان: سمنان
آدرس: شهرک صنعتی شاهرود
اطلاعات تماس شرکت
شماره تماس: 09113074881-02332511878
شماره نمابر: 02332511878
پست الکترونیک: mhbhamedmhamed@yahoo.com
وب سایت: zarinbahar.com
زرین بهار
تعداد بازدید: 150
گروه تولیدی زرین بهار فعالیت خود را در سال 1396 آغاز نمود.
زرین بهار و هانی زر از برندهای زیر مجموعه این شرکت میباشند که در زمینه تولید و عرضه انواع عسل و فراورده های کنجدی و شیره میوه جات (شیره انگور و…)فعالیت دارند همچنین تمامی محصولات این گروه تولیدی دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو و پروانه بهره برداری از سازمان جهاد کشاورزی می باشند.
تماس مستقیم
09113074881
درخواست قرار ملاقات
جهت برگزاری ملاقات حضوری یا مجازی، لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا پس از بررسی درخواست، با استفاده از اطلاعات تماس ثبت شده با شما تماس حاصل شود.
محصولات زرین بهار
ارده
ارده (فارسی) یا طحینه (عربی) خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، ایرانی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده میشود. ارده به تنهایی به عنوان چاشنی یا به بخش اصلی حلوا ارده، حلواشکری، بابا غنوج و حمص استفاده میشود.
ارده خود به تنهایی یک مادهٔ غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است. ارده را به طرق مختلفی میتوان مصرف نمود. میتوان آن را به صورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد یا مواد شیرینی از قبیل: عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور و مربا به آن اضافه نمود. میزان افزودنی بسته به ذایقه افراد متفاوت است.
عسل
عسل مادهی غذایی فوقالعاده با روند ساخت و تولید بسیار جالب است. این ماده ترکیبی از قند، آنزیمها، مواد معدنی، ویتامینها و آمینو اسیدهاست. عسل با سایر شیرینکنندهها متفاوت است و با وجود فروکتوز بالا، اگر در حد اعتدال مصرف شود، خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
برای تولید نیم کیلوگرم عسل باید ۶۰ هزار زنبور، مجموعا ۵۵ هزار کیلومتر پرواز کنند و روی بیش از دومیلیون گل بنشینند تا بتوانند شهد لازم برای تولید این میزان از عسل را به دست آورند.
بعد از جمعآوری شهد، زنبور آن را در شکم خود ذخیره میکند، در آنجا با آنزیمها ترکیب و سپس شهد به دهان زنبور برگشت داده میشود و به دهان زنبور بعدی منتقل میشود، این فرآیند آنقدر تکرار میشود تا شهد تا حدودی هضم شود و در پایان در کندو ذخیره میشود.
پس از آن زنبورها با بهم زدن بالهایشان شهد را خنک میکنند که منجر به تبخیر آب موجود در آن میشود و مادهای غلیظ به دست میآید که آن را عسل مینامیم.
شیره انگور
شیره انگور یا دوشاب، دارای طبع گرم و تر است و از خواص آن میتوان به درمان کمخونی، پیشگیری از سرطان، بالا بردن سیستم ایمنی بدن، تقویت حافظه و جلوگیری از حمله قلبی اشاره کرد.
شیره انگور کالری بیشتری نسبت به انگور دارد و مصرف میزان کمی از آن باعث تأمین انرژی موردنیاز بدن میشود. این شهد دارای ویتامینهای A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم است.
طبع این خوراکی گرم و تر است و بیشتر افراد میتوانند از آن استفاده کنند. این شهد شیرین بسیار مقوی، مغذی و ضد نفخ است و به دلیل داشتن ویتامینها و مواد معدنی حیاتی ازجمله کلسیم، پتاسیم، منیزیوم، آهن و ویتامینهای A، B، C برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است بنابراین نباید از خوردن آن غافل شد. شیره انگور انرژیزاست چون قند طبیعی زیادی دارد و این قند خیلی سریع در بدن حلشده و انرژی بدن را تأمین میکند. این شیره گیاهی به پیشگیری از بیماریهایی مانند فشارخون بالا، افزایش کلسترول خون، آمبولی و رگهای واریسی کمک میکند و ازآنجاکه حاوی مادهی معدنی پتاسیم است موجب رقیق شدن خون و جلوگیری از حمله قلبی میشود. دوشاب همچنین برای درمان عفونت و التهاب بسیار مؤثر است و اثرات شیمیدرمانی را کاهش میدهد.
شیره خرما
شیره خرما یکی از مقوی ترین شیره ها می باشد. شیره ها در واقع جزء مواد انرژی زا هستند و برای زمانی که بدن نیاز به انرژی دارد بسیار مناسب است که از بهترین شیره ها برای بالا بردن انرژی همین شیره خرما می باشد. شیره خرما همان خواص خرما را دارد در بسیاری از شهر ها شیره خرما به عنوان شکر در پختن حلواها استفاده می کنند و خوردن شیره خرما با برنج یا برف از جمله عادت و رسم های شهر همدان و تبریز و اردبیل و … بوده است. مصرف شیره خرما با شیر ولرم در اول صبح باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود. شیره خرما دارای خواص زیادی می باشد از جمله : سرشار از مگنز و پتاسیم و همچنن باعث برطرف شدن مشکلات گوارشی و باعث ایجاد باکتری های مفید در روده می شود، مصرف شیره خرما سموم را از بدن دفع می کند و برای درمان گلو درد و تب بسیار مفید است و می توانید با خوردن آن در هنگام سرماخوردگی به بهبود سریع بدن کمک کنید.
شیره توت
نواع توت، بهویژه توت سفید و قرمز سرشار از آهن و فولیک است و به افراد کمخون کمک میکند. نحوه مصرف شیره توت بسیار ساده است، در تهیه انواع نوشیدنی و دسر میتوانید از آن استفاده کنید.
شیره توت سرشار از آنتی اکسیدان است و به کنترل سطح گلوکز خون کمک میکند. با وجود اینکه شیره توت کالری بالایی دارد، اما افراد دیابتی با مصرف به اندازه آن میتوانند به کنترل بیماری خود کمک کنند. اگر اضافه وزن دارید یا مبتلا به دیابت هستید، شیره توت بهترین جایگزین برای شکر و مربا است.
شیره توت همچنین، سرشار از فیبر است و خاصیت هضم غذا را دارد. افرادی که مشکل یبوست دارند، میتوانند از شیره توت و انگور بهعنوان ملین استفاده کنند.
شیره انجیر
یکی از بهترین شیره های گیاهی که از خواص درمانی بالایی برخوردار می باشد، شیره انجیر است. این شیره گیاهی سرشار از ویتامین های لازم برای بدن می باشد ویتامین هایی همچون A , B ,C که مصرف آن موجب تامین مواد مورد نیاز بدن همچون کلسیم ، آهن ، فسفر و… می شود. همچنین شیره ی انجیر، از خواص درمانی بالایی برخوردار است و برای درمان اغلب بیماری ها داروئی شفابخش محسوب می گردد
عسل ارده شیره تکنفره
روغن ارده
استفاده از روغن ارده کنجد برای درمان و پیشگیری بیماریها از دوران آشوریان در ایران رواج داشته است. این قوم به واسطه شناخت روغن کنجد از آن برای درمان بیماری به صورت پماد، دارو و نیز به عنوان یکی از مواد غذایی استفاده میکردند. البته امروزه بسیاری به دنبال خواص روغن کنجد هستند که باید توجه ویژهای داشته باشند. به این دلیل که در روغن به دست آمده از کنجد و ارده کنجد تفاوتهایی است که خواص متفاوتی را در هر کدام ایجاد میکند.
روغن ارده کنجد به واسطه خاصیت چربی غیراشباع آن و نیز وجود ویتامینهای گروه E ،K و غنی بودن از آنتیاکسیدان برای پوست صورت بسیار مفید است. وجود اسید چرب امگا 6 نیز روغن ارده کنجد را از لحاظ درمانی مورد توجه متخصصین طب سنتی قرار داده است.
حلوا ارده
از جمله محصولات کنجدی بسیار محبوب در میان ایرانیان و کشورهای خاورمیانه بخصوص کشورهای عربی محسوب می شود. از حلواارده در وعده های مختلف غذایی بعنوان صبحانه، میان وعده و یا حتی شام استفاده میگردد. این محصول مغذی و پر انرژی سرشار از ویتامین های B، D، E، پروتئین و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است. حلوا ارده دارای طبع گرم می باشد و بدلیل خواص فوق العاده ای که دارد برای سرد مزاجان بسیار توصیه میشود.
اولین بار حلوا ارده توسط شیخ بهایی و بدستور شاه عباس ابداع و تولید گردید. شاه عباس بدنبال یک جیره غذایی جنگی با حجم کم و کیفیت و ارزش غذایی بسیار بالایی برای سربازان خود بود که با همکاری شیخ بهایی و شیرینی سازان آن زمان این محصول فوق العاده مقوی و پرکاربرد را تولید کردند.
کپسول گرده گل
دلایل اصلی استفاده از کپسول گرده گل
محصولی بینظیر
۱. افزایش انرژی
طیف وسیعی از مواد مغذی موجود در گرده گل آن را به یک انرژی دهنده عالی طبیعی تبدیل می کند. کربوهیدرات ها، پروتئین و ویتامین B می توانند در طول روز با افزایش استقامت و مبارزه با خستگی به شما کمک کنند.
۲. نرم کننده پوست
گرده گل اغلب در محصولات موضعی که هدف آن ها درمان شرایط التهابی و سوزش های پوستی مانند پسوریازیس یا اگزما است مورد استفاده قرار می گیرد. اسید آمینه ها و ویتامین ها از پوست محافظت می کنند و به بازسازی سلول ها کمک می کنند.
۳. سیستم تنفسی
گرده گل زنبور عسل، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ممکن است اثر ضد التهابی بر روی بافت های ریه داشته باشد و مانع حمله آسمی شود.
۴. درمان حساسیت
یکی دیگر از خواص گرده گل کاهش میزان هیستامین موجود می باشد که باعث کم شدن بسیاری از آلرژی ها می شود. دکتر لئو کانوی، دکترای تغذیه از دِنور کلرادو، گزارش داد که ۹۴ درصد از بیمارانش پس از درمان با مصرف گرده گل به طور کامل از علائم آلرژی آزاد بودند. از بین رفتن همه چیز از آسم تا آلرژی و مشکلات سینوسی تایید می کند که گرده گل در برابر طیف گسترده ای از بیماری های تنفسی موثر است.
۵. سیستم گوارشی
بعلاوه ویتامین های سلامتی بخش، مواد معدنی و پروتئین، گرده گل همچنین دارای آنزیم هایی است که می توانند در عمل گوارش مفید واقع شوند. آنزیم ها بدن شما را در گرفتن مواد مورد نیاز از خوراکی هایی که می خورید یاری می دهند.
خواص گرده گل
۶. تقویت سیستم ایمنی
گرده برای فلور روده مفید است، بنابراین سیستم ایمنی را پشتیبانی می کند. طبق گفته دکتر جوزف مِرکولا، متخصص بهداشت عمومی، گرده گل دارای خواص آنتی بیوتیکی است که می تواند به محافظت از بدن در برابر ویروس های آلوده کمک کند. فواید گرده گل به اینجا ختم نمی شود و همچنین این ماده سلامتی بخش سرشار از آنتی اکسیدان ها است که سلول ها را از اکسیداسیون ناخوشایند رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.
۷. درمان اعتیاد
از دیگر فواید گرده گل این است که با مهار کردن افزایش ضربان و انگیزش های ناگهانی و سرکوب هوس ها به طور کامل برای درمان اعتیاد به مواد مخدر استفاده می شود. از آنجا که گرده گل هوس های ناگهانی را سرکوب می کند، ممکن است برای کاهش وزن نیز سالم و مفید باشد. با این حال تحقیقات بیشتر در مورد خواص گرده گل به ویژه درباره مدیریت وزن مورد نیاز است.
۸. پشتیبانی از سیستم قلبی عروقی
گرده گل دارای مقدار زیادی روتن می باشد؛ یک بیوفلاونوئید آنتی اکسیدانی که به تقویت عروق خونی، مشکلات گردش خون و تنظیم سطح کلسترول کمک می کند. قدرت بالای ضد انعقادی آن می تواند به جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی کمک کند.
۹. کمک به غده پروستات
مردان مبتلا به هیپرپلازی خوش خیم پروستات با استفاده از گرده گل می توانند خود را تسکین دهند. گرده گل می تواند باعث کاهش التهاب و جلوگیری از انگیزش های مکرر ادراری شود.
۱۰. مشکلات نازایی
گرده گل باعث تحریک و بازگرداندن عملکرد تخمدان می شود، بنابراین می تواند برای کمک به تسریع بارداری استفاده شود. همچنین به عنوان تقویت کننده هورمونی، داروی تقویت قوای جنسی قوی نیز بحساب می آید!
۱۱. درمان دیابت
پزشکان گرده را در درمان علائم دیابت موثر تشخیص داده اند و همچنین در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که گرده دارای آنتی بیوتیک هایی مانند پنی سیلین است و قادر به جلوگیری از رشد برخی میکروارگانیسم ها می باشد.